point two paukkuliivi 

RT-Ratsuturva

RT-Ratsuturva
Etumartinkatu 11 A 2
05810 Hyvinkää
GSM 0400-933461
hakan.sandberg@saunalahti.fi


ratsuturva Facebook

 

Liivin huolto

PointTwo -turvaliivi on arvokas investointi. Sen takia on tärkeää, että se myös toimii joka tilanteessa. Useissa tapauksissa liivi saattaa joutua kokemaan kovia, eli se on toiminut suunnitellulla tavalla, turvaten käyttäjänsä. Jotta se palvelisi käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään, on suositeltavaa myös huollattaa liivi. Tehdas suosittelee kerran vuodessa, kuuden laukeamisen jälkeen tai erittäin kovassa putoamisessa. Päätös on tietenkin käyttäjän.
PointTwo tarjoaa ainutlaatuisen voittoa tavoittelettoman huoltopalvelun liiveillensä. Huollossa liivi pestään, airbag vaihdetaan aina veloituksetta ja liivi testataan.

Liivin huolto kestää kaksi työpäivää Englannissa ja tulee viidessä päivässä takaisin. Lähettäminen on helppoa esim. normaalina postipakettina. Liivin huolto maksaa noin 70€ sisältäen paluupostin. Se tulee takaisin uuden veroisena, joten se on käytännössä lähes ikuinen.
Avustamme huoltoon liittyvissä seikkoissa.
Lisätietoja https://pointtwoairvests.com/services-service-your-jacket/view/13

point two airjacket paukkuliivi huolto

 

 

EU:n yleinen tietosuoja-asetus GDPR astui voimaan 25. toukokuuta 2018.

Tietosi on turvassa meillä. Käytämme osoitetietojasi ainoastaan liivin rekisteröimiseen huoltoa ja takuuta varten.

Point Two: https://pointtwoairvests.com/pages/privacy-policy

 

 

 

Point Two Proair AirBag -turvaliivissa on entistä pehmeämpi vekkikaulus. Se sallii paremman tuen niskalle ja kaulalle lauetessa. 
Kaikissa malleissa on pikalukollinen patruuna, jonka vaihto on nopea ja helppo.
Liivin selkäosaan saa lisävarusteena edullisen selkäpanssarin.
Liivi on markkinoiden nopein ja tyhjenee automaattisesti.
Liivi on testattu useissa laboratorioissa ja on CE-hyväksytty täyttäen Satra M38 vaatimukset ilmatäyttöliiveille. Tämän mukaan Englanissa liivi on hyväksytty käytettäväksi ilman perinteistä liiviä kaikissa muissa lajeissa paitsi kenttäratsastuksen maasto-osuudella.

 

Point Two liivit ovat kasvattaneet suosiota myös maastoilijoiden keskuudessa. Kaikki mallit ovat kevyitä ja mukavia päällä. Lisäksi ne sopivat hyvin myös talviseen harrastukseen

 

 

Veera Valjakka tietää, että turvallisuudessa vain paras on kyllin hyvää.
Viime vuonna SM-hopea ja PM-hopeaa saavuttanut Veera valitsi tulevaan kisakauteen Point Two P2-RS hybrid turvaliivin.

Tämä vallankumouksellinen liivi on maailman ensimmäinen integroitu yhdistelmä BETA tason 3 vartalosuojaa ja paukkuliiviä. P2-RS Hybrid –liivissä Point Two AirBag on liitetty Hows Racesafe RS2010 – vartalosuojaan. Tämä liivi on hyväksytty käytettäväksi mm. kilpailuissa ja sen hyvyyden todistavat lukuisat huippuratsastajat. P2-RS Hybrid – paukkuliivi tuo ratsastajalle 28 % enemmän iskusuojaa.

P2-RS Hybrid on mukava, miellyttävä ja lähes 20 % kevyempi kenttäratsastus-lajin vaatima liivi kuin erikseen käytetyt vartalonsuoja ja airbag.

Tämä liivi on ensimmäinen paukkuliivi ja BETA 3 luokan hyväksytty vartalosuoja – yhdistelmä maailmassa. Huomionarvoista on, että tätä liiviä käytti 20 kilpailijaa vuoden 2012 olympialaisissa.

 

Point Two Airbag turvaliiviä on myyty Euroopassa jo 50 000 kpl. 14 maan maajoukkueet luottavat liiviin.

RT-Ratsuturva aloitti Point Two AirBag "paukkuliivien" maahantuonnin ja suoramyynnin. Yritys jatkaa edelleen  Back on Track tuotteiden jälleenmyyntiä.

 

Point Two AirBag -turvaliivi pelasti ratsastajan hengen

"Laura Collett says she owes her life to a hi-tech air jacket after a heavy fall which left the British event rider with spine, shoulder and rib fractures.

The 23-year-old was in a coma for six days, but wants to resume riding and represent Team GB at the 2016 Olympics.

"Paramedics said the air jacket I was wearing [which inflates much like a car air bag] probably saved my life," Wiltshire-based Collett told BBC Sport.

Collett fell from Tis A Beauty at Tweseldown, Hampshire on 8 July."  

Koko tarina

 

 

 

 

 

 

 


POINT TWO PAUKKULIIVI