point two paukkuliivi 

RT-Ratsuturva

RT-Ratsuturva
Etumartinkatu 11 A 2
05810 Hyvinkää
GSM 0400-933461
hakan.sandberg@saunalahti.fi


ratsuturva Facebook

Ratsastuksen turvallisuus

Eri urheilulajeja harrastavan perheemme turvallisuuden käännekohdaksi tuli se päivä, jolloin tyttäremme heppa lennätti hänet lupaa kysymättä kenttään. Onneksi tilanteessa ei käynyt  kovin pahasti, tällä kertaa. Meille vanhemmille se kuitenkin toi muutaman unettoman yön ja tarpeen tutkia ratsastuksen turvallisuuteen liittyviä mahdollisuuksia tarkemmin.

Perheemme pää toimii lentoyhtiön koulutusosastolla, joten hän jos kukaan tietää mitä sana turvallisuus tarkoittaa.

Poikamme harrastamissa lajeissa kuten jääkiekko, laskettelu ja moottoriurheilulajit, turvallisuusvarustus on itsestään selvyys jo heti alussa. Siispä halusimme löytää myös ratsastukseen kypärän lisäksi turvavälineen, joka suojaisi kehoa niin kentällä, esteissä, maastossa kuin maastoesteillä.

Näissä tutkimuksissa päädyimme Point Two Airbag turvaliiveihin. Ne ovat nopeimmin täyttyviä, helppokäyttöisiä ja ne sisältävät useita eri malleja, eri käyttötarkoituksiin. Halusimme myös, että se päätyy käyttäjälleen suoraan meiltä, ilman isoja tai pieniä välikäsiä. Silloin hinta saadaan pysymään kohtuullisena.

Tänä päivänä meillä vanhemmillakin on oma ihana rauhallinen hevonen, Rafael, tutummin Raipe. Raipen kanssa touhutaan vähän kentällä ja maastoillaan, ilman turhaa extriimiä, silti sieltä selästä on tullut tupsahdettua kenttään useita kertoja. Tällä iällä maahan ei tulla pyöreän pehmoisesti, vaan turhan tönkösti, mikä on omiaan aiheuttamaan kipua. Meillekin löytyy hyvä malli, soft shell liivi, tai takki huomaamattomalla, turvallisella airbagillä.

Tehkäämme yhdessä ihanasta ratsastusharrastuksestamme astetta turvallisempi!

Auli ja Håkan Sandberg

ratsastus point two paukkuliivi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harrastamme ratsastusta Tinkereillä kentällä ja maastossa
point two ratsastus paukkuliivi